Informatie Schaatstrainerscongres

Zaterdag 18 juni vindt het 10e Schaatstrainerscongres plaats. Alle ingeschreven deelnemers die betaald hebben, hebben inmiddels een mail ontvangen met daarin de belangrijkste informatie. Die vind je hieronder ook nog een keer.

Programma
08:30 – 09:15 uur Inloop
09:30 – 09:35 uur Opening van het congres
09:35 – 10:15 uur Margriet de Schutter in gesprek met Johan de Wit
10:15 – 10:30 uur Wisseling naar de workshops
10:30 – 11:45 uur Workshopronde 1
12:00 – 13:00 uur Lunch
13:00 – 13:15 uur Wisseling naar de workshops
13:15 – 14:30 uur Workshopronde 2
14:30 – 14:45 uur Wisseling naar de plenaire zaal
14:45 – 15:30 uur Plenaire afsluiting door Erben Wennemars
15:30 – 16:30 uur Borrel

Ontvangst
Vanaf 08:30 uur openen we de deuren van het congres en kun je jezelf melden bij binnenkomst melden bij de balie. Daar ontvang je een informatiemap met badge en kun je daarna in de ontvangstzaal alvast koffie of thee nuttigen voordat het congres echt gaat beginnen!

Accommodatie en parkeren
Het congres vindt plaats in het Hotel- en Congrescentrum Papendal. 
Hotel Papendal
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem

Het terrein is goed te bereiken. Zowel met de auto (gratis parkeren) als openbaar vervoer. Er is een bushalte en aparte buslijn die zorgt voor een directe verbinding met Centraal Station Arnhem. Klik hier voor meer informatie over de routebeschrijving en parkeren bij Hotel Papendal. 

Workshopindeling
Bij inschrijving heb je kunnen aangeven welke workshops je wil gaan volgen. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met jouw eerste keuze. Switchen naar een andere workshop is niet toegestaan, ook niet op de dag zelf. De indeling heb je via de mail ontvangen.

In elke workshopruimte ligt een presentielijst. Wanneer je in aanmerking wil komen voor licentiepunten, willen wij je vragen om de presentielijst dus ook in de workshopruimte ondertekenen. 

Ben je ingedeeld bij de workshop Loopscholing of de workshop Krachttraining? Neem dan sportkleding mee zodat je de workshop actief mee kunt doen. Er is op Papendal voldoende gelegenheid om je om te kleden. 

Borrel en vertrek
Vind je het gezellig om na afloop nog even na te praten met collega-trainers of de organisatie? Dat kan natuurlijk! Er staat rond 15:30 uur wat lekkers voor je klaar in de ontvangstzaal.  

Wanneer je er klaar voor bent om naar huis te gaan, kun je jezelf afmelden bij de balie en ontvang je het certificaat. Tevens word je dan pas geregistreerd als deelnemer en ontvang je de 6 licentiepunten ten behoeve van jouw trainerslicentie. 

Afmelden
Kun je uiteindelijk toch niet komen? Dat is jammer! Je kunt je kosteloos afmelden tot maandag 13 juni 2022 20:00 uur. Meld je jezelf na deze datum toch af, dan rekenen we hiervoor de volledige deelnamekosten door. 

Vragen
Heb je nog een belangrijke vraag over het congres of jouw deelname, stuur dan een mail naar schaatstrainerscongres@nstv.nl.

Namens de KNSB en NSTV wensen wij jou alvast een leuke, inspirerende en leerzame dag toe.

Graag tot zaterdag 18 juni op Papendal!

Sportieve groet,
Marieke Jonker | KNSB
Willem-Jan Molleman | NSTV

Delen

Meer

Voor leden

In onze speciale ledensite vind je o.a. de Kennisbank
en kun je je aanmelden voor bijscholingen.

Lid worden

Wil je lid worden van de NSTV?
Vul dan direct het online inschrijfformulier in.