Schaatstrainerscongres met meer dan 250 trainers een groot succes!

Tijdens het 11de schaatstrainerscongres, dat gehouden werd in het hart van de Nederlandse top sport Papendal, waren meer dan 250 trainers aanwezig vanuit alle disciplines die de KNSB vertegenwoordigt.

Tijdens het congres konden de trainers hun hart ophalen met bijscholingen op het gebied van gesprekstechnieken, differentiatie, bewegingsefficiëntie, integriteit en voeding. Praktijkbijscholingen konden natuurlijk ook niet ontbreken op dit centrum. Van lenigheid en kracht tot skeeleren en loopscholing, alles kwam aan bod.

Als opening en ter inspiratie werden de trainers getrakteerd op het verhaal van Hugo Haak, die zeer open vertelde over zijn loopbaan als coach van de Nederlandse baansprinters. Natuurlijk was er voldoende ruimte voor de trainers om te netwerken tijdens de koffiepauzes en tijdens de goed verzorgde lunch.

Als afsluiting was de plenaire zaal omgebouwd tot yoga ruimte. 250 trainers op de vloer die aan het einde van de dag tot rust komen tijdens een yoga sessie gegeven door Zoran Radmilovic.

Al met al een zeer geslaagd congres!

Bekijk hier de Aftermovie.

De presentaties van de workshops volgen later in de Kennisbank.

Delen

Meer

Bochten ontleden op Sportpark Sloten

Op zaterdag 4 mei organiseerden we in samenwerking de KNWU de praktijkbijscholing “Vallen en bochten op de fiets”. Vroeg in de morgen verzamelden de deelnemers

Alles over skeeleren

Op 23 april waren te gast in de mooie winkel van Arjan Momberg in het prachtige Vorden. Arjan heeft de 11 deelnemers aan de bijscholing

Voor leden

In onze speciale ledensite vind je o.a. de Kennisbank
en kun je je aanmelden voor bijscholingen.

Lid worden

Wil je lid worden van de NSTV?
Vul dan direct het online inschrijfformulier in.