Bijscholing “Testen” door Jac Orie: 26 augustus

Op zaterdag 26 augustus organiseren we wederom een bijscholing onder leiding van Jac Orie.

Tijdens deze theoretisch bijscholing neemt Jac Orie, trainer/coach van schaatsteam Jumbo-Visma, je mee in de wereld van testen binnen het langebaanschaatsen. Met zijn uitgebreide kennis en expertise zal hij op bevlogen wijze de theoretische basis van verschillende testen bespreken. Van de bekende en veelgebruikte VO2-max test tot submaximale testen en nog veel meer.

Hoewel deze bijscholing van grote waarde is voor trainers en coaches binnen de langebaan schaatswereld, reikt het verder dan dat. Het is een waardevolle kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het optimaliseren van de prestaties van sporters of het gebruik van testen binnen hun vakgebied. Het maakt niet uit of je actief bent in het langebaan schaatsen, inline skaten, shorttrack of kunstrijden – deze bijscholing biedt inzichten en toepassingen die voor iedere sportdiscipline relevant zijn.

Een bijzonder aspect van deze bijscholing is dat Jac Orie de brug zal slaan naar het gebruik van testen op clubniveau. Hij zal je laten zien hoe je op eenvoudige wijze de conditie van sporters kunt monitoren, zodat je hen op een meer gepersonaliseerde en effectieve manier kunt begeleiden. Het uiteindelijke doel is het maximaliseren van hun prestaties en het bereiken van hun individuele doelen.

Of je nu een ervaren coach, een gedreven trainer of een professionele sportbegeleider bent, deze bijscholing biedt een unieke kans om je theoretische kennis op het gebied van testen te vergroten. Het stelt je in staat om de nieuwste inzichten en methoden toe te passen in jouw werk. Het maakt niet uit welke sportdiscipline je vertegenwoordigt, deze bijscholing is een must-attend evenement dat je niet wilt missen. Schrijf je nu in en ontdek de fascinerende wereld van testen binnen de schaatssport!

Datum en tijdstip
Zaterdag 26 augustus 2023
10.00-14.00 uur
Inloop met koffie en thee vanaf 09.30 uur

Locatie
Schaatscenctrum De Uithof
Jaap Edenweg 10, Den Haag

Voor wie
Trainers vanaf niveau ST1

Kosten
Leden: gratis 
Niet-leden: 20 euro (aanmelden via mail)

Licentiepunten
Na het volgen van deze bijscholing ontvang je 4 punten voor je technisch-kader licentie.

Aanmelden
Aanmelden doe je via de Ledenpagina.

Delen

Meer

Voor leden

In onze speciale ledensite vind je o.a. de Kennisbank
en kun je je aanmelden voor bijscholingen.

Lid worden

Wil je lid worden van de NSTV?
Vul dan direct het online inschrijfformulier in.