Inspirerende bijscholing door Jac Orie

Op zaterdag 26 augustus organiseerden we in Den Haag de bijscholing ‘Testen’, gegeven door Jac Orie.

Op deze regenachtige ochtend hadden zich maar liefst 97 deelnemers (een recordaantal) in de Uithof in Den Haag verzameld om te leren over de complexe wereld van testen binnen het langebaanschaatsen.

Orie vertelde open en direct over zijn kijk op het testen van sporters. Zijn expertise en passie voor het vakgebied waren onmiddellijk merkbaar. Daarnaast zorgde zijn vermogen om complexe concepten toegankelijk te maken voor een boeiende en leerzame ervaring voor het diverse publiek.

Orie behandelde de verschillende vormen van testen, zoals de stappentest en de wingate. Daarnaast behandelde hij het verschil tussen trainen op de vetverbranding en koolhydraatverbranding, de invloed van de 4e dimensie van testen en hij benoemde (meerdere keren!) het belang van rustig duurfietsen.

Maar vergeet vooral niet: Keep It Simple Stupid (= KISS)!

Delen

Meer

Bochten ontleden op Sportpark Sloten

Op zaterdag 4 mei organiseerden we in samenwerking de KNWU de praktijkbijscholing “Vallen en bochten op de fiets”. Vroeg in de morgen verzamelden de deelnemers

Alles over skeeleren

Op 23 april waren te gast in de mooie winkel van Arjan Momberg in het prachtige Vorden. Arjan heeft de 11 deelnemers aan de bijscholing

Voor leden

In onze speciale ledensite vind je o.a. de Kennisbank
en kun je je aanmelden voor bijscholingen.

Lid worden

Wil je lid worden van de NSTV?
Vul dan direct het online inschrijfformulier in.