Bijscholing “WATT is hard schaatsen?” 26 september

Op de avond van dinsdag 26 september nodigen we je uit om deel te nemen aan een uitzonderlijke bijscholing die de essentie van vermogen in het schaatsen verkent: “WATT is hard schaatsen? Praktische inzichten”.

Deze boeiende bijscholing is in feite een vervolg op de zeer succesvolle sessie van vorig seizoen, toen onderwezen door Matthijs de Vries en Hans Gijsen. Dit keer wordt de focus gelegd op de praktische toepassing van de theorie. De bijscholing wordt wederom geleid door Matthijs en vindt plaats in de Elfstedenhal in Leeuwarden.

Tijdens deze workshop krijg je niet alleen inzicht in de theoretische aspecten van vermogen, maar ook in de praktische toepassing van vermogen bij het schaatsen. Je zult inzicht krijgen in de geheimen van effectieve voortstuwing op het ijs, en je zult leren hoe je deze kennis kunt overbrengen naar jouw schaatsers, ongeacht hun niveau. 

Dus, als je gefascineerd bent door de kunst van het schaatsen en wilt begrijpen hoe kracht en vermogen het verschil kunnen maken, is deze workshop een must. Het belooft een inspirerende en leerzame avond te worden, vol praktische kennis die je direct kunt inzetten in de praktijk!

Datum en tijdstip
Dinsdag 26 september 2023
20.00-22.30 uur
Inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur

Locatie
Elfstedenhal
Fryslânplein 1, Leeuwarden 

Voor wie
Trainers vanaf niveau ST1

Praktijk
Let op: er zit een praktijkgedeelte op het ijs in. Dus kom in schaatskleding en neem je schaatsen, handschoenen en muts/helm mee.

Kosten
Leden: gratis 
Niet-leden: 20 euro (aanmelden via mail)

Licentiepunten
Na het volgen van deze bijscholing ontvang je 3 punten voor je technisch-kader licentie.

Aanmelden
Aanmelden doe je via de Ledenpagina.

Delen

Meer

Voor leden

In onze speciale ledensite vind je o.a. de Kennisbank
en kun je je aanmelden voor bijscholingen.

Lid worden

Wil je lid worden van de NSTV?
Vul dan direct het online inschrijfformulier in.