Willem-Jan Molleman nieuwe voorzitter

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 1 april in Alphen aan den Rijn heeft Willem-Jan Molleman de voorzittershamer overgenomen van Monique Vergeer-van den Heuvel.

In de met 44 leden zeer goed bezochte Algemene Ledenvergadering van afgelopen zaterdag is Willem-Jan Molleman met luid applaus benoemd tot voorzitter. Aftredend voorzitter Monique Vergeer-van den Heuvel werd in deze zelfde vergadering door Willem-Jan toegesproken en door de vergadering benoemd tot erelid.

Daarnaast werden er twee nieuwe bestuursleden officieel verwelkomd in het bestuur: Wim Zwanenburg als penningmeester en Eva van Til als bestuurslid Bijscholingen.

De kascommissie was vol lof over de nieuwe penningmeester en het werk dat hij in korte tijd verricht heeft en zo werd het bestuur decharge gegeven over het gevoerde financiële beleid.

De regiocoördinatoren werden in de bloemetjes gezet voor hun bijdrage het afgelopen jaar.

De vergadering kende verder geen bijzonderheden en werd op tijd afgesloten, zodat er ruim de tijd was om onder het genot van een kom soep en wat broodjes bij te praten met elkaar.

In de middag was het woord aan Jillert Anema, die zich zoals hij zelf aangaf “minimaal had voor kunnen bereiden”. Dit was niet te merken, behalve dat het verhaal zo nu en dan alle kanten op ging en hij de zaal moest vragen waar hij was gebleven. Met uitspraken als “Ik ben een dief van kennis”, “Er bestaat geen voeding waarvan je beter gaat schaatsen” en “Er zal niemand harder gaan schaatsen van een test” hield hij de zaal scherp en zette hij de aanwezige 54 trainers flink aan het denken.

Na nog wat napraten, een drankje met een bitterbal én een boek van Jillert, ging iedereen na een mooie dag uiteen.

Dank aan Schaatsvereniging Rijnstreek voor de gastvrijheid in hun clubhuis en goede verzorging deze dag!

Delen

Meer

Bochten ontleden op Sportpark Sloten

Op zaterdag 4 mei organiseerden we in samenwerking de KNWU de praktijkbijscholing “Vallen en bochten op de fiets”. Vroeg in de morgen verzamelden de deelnemers

Alles over skeeleren

Op 23 april waren te gast in de mooie winkel van Arjan Momberg in het prachtige Vorden. Arjan heeft de 11 deelnemers aan de bijscholing

Voor leden

In onze speciale ledensite vind je o.a. de Kennisbank
en kun je je aanmelden voor bijscholingen.

Lid worden

Wil je lid worden van de NSTV?
Vul dan direct het online inschrijfformulier in.