Schaatstrainerscongres open voor inschrijving!

Op zaterdag 17 juni organiseren we samen met de KNSB het 11e Schaatstrainerconges met heel veel mooie workshops. Meld je nu aan!

Op zaterdag 17 juni organiseren we samen met de KNSB het 11e Schaatstrainerscongres in Papendal. Het programma start om 9.15 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur. Vanaf vandaag kun je je aanmelden!

Het congres gaat van start met een lezing door Hugo Haak, de voormalig bondscoach van de Nederlandse Baansprintploeg en de huidige technisch directeur van het wielerteam TDT-Unibet Cycling.

Na dit plenaire gedeelte volgen twee workshopronden van elk vijf kwartier. De workshops worden interactief ingestoken en er is ruimte voor vragen en discussie. Er worden handvatten aangereikt die je kunt gebruiken in jouw eigen praktijk als schaatstrainer, maar er wordt dit jaar ook de mogelijkheid gegeven om een kijkje in de keuken te nemen van andere sporten. We werken dit jaar in de workshops ook met verschillende niveaus. Schrijf je in op je eigen niveau om zo veel mogelijk uit de workshop te kunnen halen.

Hoe de dag wordt afgesloten blijft nog even geheim, maar als tipje van de sluier kunnen we meegeven dat je ook hier weer met andere ogen naar de sport kunt kijken.

Op onze speciale congrespagina vind je alle informatie over de workshops die je kunt volgen, de hele mooie korting die zowel de KNSB als NSTV je biedt én de manier om je aan te melden. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe meer kans je hebt om de workshop van jouw eerste voorkeur te kunnen volgen!

Op naar weer een fantastisch mooi congres!

Delen

Meer

Voor leden

In onze speciale ledensite vind je o.a. de Kennisbank
en kun je je aanmelden voor bijscholingen.

Lid worden

Wil je lid worden van de NSTV?
Vul dan direct het online inschrijfformulier in.