Bijscholing “WATT is hard schaatsen: vervolg!” 23 februari

Op de avond van vrijdag 23 februari nodigen we je uit om deel te nemen aan een bijscholing die de essentie van vermogen in de schaatsport onder de loep neemt: “WATT is hardschaatsen – praktische inzichten”.

Deze boeiende bijscholing is in feite een vervolg op de zeer succesvolle sessie van vorig seizoen. Deze keer wordt de focus gelegd op de praktische toepassing van de theorie. De bijscholing wordt wederom geleid door Matthijs de Vries. Om de trainers in het midden en zuiden van het land ook de gelegenheid te geven om deze interessante avond bij te wonen wordt deze nu, na Leeuwarden, in Breda gegeven.

Waar het in de eerste bijscholing vooral ging om de theorie van het vermogen tijdens de schaatsbeweging, zal de focus in deze tweede bijscholing vooral liggen op de praktische toepassing en hoe je deze kennis kunt overbrengen op je schaatsers.

Dus, als je gefascineerd bent door de kunst van het schaatsen en wilt begrijpen hoe kracht, snelheid en vermogen het verschil kunnen maken, is deze workshop een must. Het belooft een inspirerende en leerzame avond te worden, vol praktische kennis die je direct kunt inzetten in de praktijk!

Datum en tijdstip
Vrijdag 23 februari 2024
20.00-22.30 uur
Ontvangst met koffie en thee vanaf 19.30 uur

Locatie
Fun Zone (naast ijsbaan Breda)
Terheijdenseweg 500, 4826AB Breda 

Voor wie
Trainers vanaf niveau ST1

Kosten
Leden: gratis 
Niet-leden: 20 euro (aanmelden via mail)

Licentiepunten
Voor het deelnemen aan deze bijscholing ontvang je 3 licentiepunten.

Aanmelden
Aanmelden doe je via de Ledenpagina.

Delen

Meer

Bochten ontleden op Sportpark Sloten

Op zaterdag 4 mei organiseerden we in samenwerking de KNWU de praktijkbijscholing “Vallen en bochten op de fiets”. Vroeg in de morgen verzamelden de deelnemers

Voor leden

In onze speciale ledensite vind je o.a. de Kennisbank
en kun je je aanmelden voor bijscholingen.

Lid worden

Wil je lid worden van de NSTV?
Vul dan direct het online inschrijfformulier in.