Praktijkbijscholing Inline skaten op de skeelerpiste Rotterdam

Wil je je kennis verbreden over inline skaten én een inkijkje nemen in de sport die in Nederland steeds populairder wordt? Grijp dan nu je kans om deel te nemen aan deze exclusieve prakijkbijscholing!

Op zaterdag 23 maart organiseren we een inline praktijkdag, gegeven door de gepassioneerde en ervaren inline skaters: Kay en Rick Schipper. De broers Schipper delen tijdens deze interessante dag hun uitgebreide kennis over het inline skaten. Diverse boeiende onderwerpen zullen tijdens deze dag aan bod komen.

Kay en Rick nemen je mee in de inline techniek, door middel van theoretische kennis en praktijkvoorbeelden. Op de skeelerpiste van Rotterdam kan je onder leiding van de broers actief deelnemer aan de verschillende oefeningen. Trek je skeelers aan en doe mee!

Verder zullen Kay en Rick hun kennis delen over materiaal, waardoor je beter in staat bent om weloverwogen beslissingen te nemen, variërend van wielen tot frames, te midden van voordurende ontwikkelingen. Tot slot zullen de broers Schipper hun inzichten delen over een multidisciplinair jaarprogramma.

Schrijf je nu in voor deze inspirende praktijkdag. Wacht niet, want het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Over Rick en Kay Schipper
Rick en Kay Schipper zijn broers, trainers, ploeggenoten en beiden erg actief om de sport te verbeteren en groter te maken. En ze zijn ook nog eens zelf actief op de inline skates. Afgelopen zomer hebben ze beiden deelgenomen aan het Europees Kampioenschap inline skaten in Valence d’Agen. 

Naast hun prestaties als skeeleraars, dragen Rick en Kay op verschillende manieren bij aan de ontwikkeling en promotie van de skeelersport in Nederland. Als ervaren trainers delen ze hun kennis en expertise met anderen om de sport naar een hoger niveau te tillen. Ze fungeren niet alleen als ploeggenoten, maar ook als mentoren voor aspirant-skeeleraars. 

Het duo organiseert meerdere keren per jaar inspirerende trainingskampen, zowel binnen Nederland als in het buitenland. Deze kampen bieden een waardevolle gelegenheid voor zowel Nederlandse als internationale skeelersport om te trainen onder begeleiding van ervaren professionals. Daarnaast zijn de broers actief betrokken bij het organiseren van evenementen, waaronder het jaarlijkse Radboud International Toernament (RIT). 

Datum en tijdstip
Zaterdag 23 maart 2024
10:00-15:00 uur
Ontvangst vanaf 09.30 uur

Praktijk
Let op: deze bijscholing bevat een praktijk onderdeel. Kay en Rick zouden het leuk vinden als alle aanwezige trainers meedoen op skeelers/inline skates tijdens dit onderdeel. Zorg daarom voor: skeelers/inline skates, helm, kleding waarin je goed kan bewegen, bescherming.

Locatie
Skeelerpiste Rotterdam
Landscheiding 101, 3045 NK Rotterdam

Voor wie
Trainers vanaf niveau ST1

Kosten
Leden: gratis 
Niet-leden: 40 euro (aanmelden via mail, alleen als de bijscholing niet vol is, zal er ruimte zijn voor niet-leden)

Licentiepunten
Voor het deelnemen aan deze bijscholing krijg je 4 licentiepunten.

Aanmelden
Aanmelden doe je via de Ledenpagina.

Delen

Meer

Bochten ontleden op Sportpark Sloten

Op zaterdag 4 mei organiseerden we in samenwerking de KNWU de praktijkbijscholing “Vallen en bochten op de fiets”. Vroeg in de morgen verzamelden de deelnemers

Voor leden

In onze speciale ledensite vind je o.a. de Kennisbank
en kun je je aanmelden voor bijscholingen.

Lid worden

Wil je lid worden van de NSTV?
Vul dan direct het online inschrijfformulier in.