NSTV viert 60-jarig jubileum tijdens ALV

Afgelopen zaterdag 13 april 2024 vond de ALV plaats in Amstelveen. Op deze prachtige lentedag waren 34 leden aanwezig in het clubhuis van ASV De Poelster. De leden werden hartelijk ontvangen en goed verzorgd. Ter ere van de jubilaris waren de tafels versierd met prachtige tulpen, deze waren aangeboden door de familie Schouten.

De vergadering werd geopend door de voorzitter en verliep voorspoedig. Voor de pauze werd een nieuwe communicatiemiddel bekend gemaakt voor de leden van de NSTV: alle leden kunnen zich vrijwillig aanmelden voor de NSTV whatsapp groep. Dit kun je doen door de QR-code te scannen. Gedurende de vergadering meldden zich direct al een flink aantal leden aan.

De Whatsapp groep is bedoeld voor snelle communicatie over onze activiteiten, zoals het jaarlijkse Schaatstrainerscongres, maar ook de bijscholingen en webinars die we organiseren. Het is echt een informatieve groepsapp: alleen bestuursleden kunnen berichten plaatsen.

Alhoewel Marisca van der Liet al bijna een jaar meedraait in het bestuur, werd het in deze vergadering officieel: met luid applaus gingen de aanwezige deelnemers akkoord met de benoeming van Marisca van der Liet als secretaris.

In de pauze was er tijd om met elkaar praten onder het genot van een kop koffie of thee met een gebakje om de verjaardag van de NSTV te vieren.

Na de pauze kwam de penningmeester aan het woord en deze kon tot groot genoegen van de leden meedelen dat de contributie voor komend jaar niet verhoogd wordt. Verder kunnen we als NSTV trots zijn op onze groei qua ledenaantal. Dit jaar hopen we het 500e lid te mogen begroten. Hoe mooi is het dat de vereniging groeit en dat de groei betekent dat we qua gemiddelde leeftijd dalen. Steeds meer jonge trainers en aspirant trainers weten de NSTV te vinden. We zijn hier super trots op.

Na de goed verzorgde lunch was het woord aan Hans Boom en Rick Schipper. Zij gingen met de deelnemers het gesprek aan over multidisciplinair sporten. Waarbij door de heren werd gekeken hoe je in één jaar zowel schaatsen als inline skaten op hoog niveau kunt combineren. Waar liggen kansen en bedreigingen, sterke en zwakke punten om dit voor elkaar te krijgen. Hun presentatie vind je in de Kennisbank

Het was een geslaagde ALV-dag en we kijken met zijn allen uit naar het Schaatstrainerscongres op 15 juni 2024 op Papendal. 

Delen

Meer

Bochten ontleden op Sportpark Sloten

Op zaterdag 4 mei organiseerden we in samenwerking de KNWU de praktijkbijscholing “Vallen en bochten op de fiets”. Vroeg in de morgen verzamelden de deelnemers

Alles over skeeleren

Op 23 april waren te gast in de mooie winkel van Arjan Momberg in het prachtige Vorden. Arjan heeft de 11 deelnemers aan de bijscholing

Voor leden

In onze speciale ledensite vind je o.a. de Kennisbank
en kun je je aanmelden voor bijscholingen.

Lid worden

Wil je lid worden van de NSTV?
Vul dan direct het online inschrijfformulier in.