ALV-dag met lezing over multidisciplinair sporten

Kom naar de ALV-dag op 13 april in Amstelveen!

Op zaterdag 13 april hebben we onze ALV-dag in Amstelveen (Noord-Holland). Met ’s morgens onze Algemene Ledenvergadering en ’s middags verzorgen Rick Schipper en Hans Boom een lezing voor ons over ‘Multidisciplinair sporten’.

Programma
10.00-10.30 Ontvangst met koffie en thee
10.30-12.30 Algemene Ledenvergadering (ALV)
12.30-13.30 Pauze met lunchbuffet
13.30-15.30 Lezing ‘Multidisciplinair sporten’
15.30-16.30 Gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje

Algemene Ledenvergadering
De uitnodiging en agenda voor de ALV is twee weken van tevoren via mail naar alle leden verstuurd. De agenda en andere stukken staan vanaf die tijd ook in de Kennisbank van onze Ledensite

Aanmelden voor de ledenvergadering doe je via de Ledensite. Direct na het inloggen zie je in het menu links de link “Aanmelden ALV 2024′.

Lezing ‘Multidisciplinair sporten’
Er zijn veel sporters die ’s zomers op de skeelers staan en ’s winters op het ijs schaatsen. Maar hoe kunnen we deze disciplines effectief integreren in een jaarplan? Hoe werkt het om meerdere sporten te beoefenen? Welke factoren moet een trainer in overweging nemen voor atleten die zich op verschillende fronten willen ontwikkelen, en kan dat wel? En welke obstakels kunnen deze (jonge) sporters tegenkomen?

Hans Boom en Rick Schipper nodigen je uit voor een verhelderende lezing over multidisciplinair sporten. Met een grondige kennis van zowel skeeleren als schaatsen, beloven zij een interessante middag, direct na de Algemene Ledenvergadering.

Mis deze kans niet en schrijf je in voor deze lezing over multidisciplinair sporten, gepresenteerd door Rick Schipper en Hans Boom!

Over Rick Schipper en Hans Boom
Rick Schipper is een bekende inline skater. Hij heeft deelgenomen aan verschillende internationale wedstrijden, waaronder het Europees Kampioenschap inline skaten vorige zomer. Naast zijn sportieve prestaties zet hij zich actief in om de sport te promoten en te verbeteren.

Hans Boom is een deskundige op het gebied van leiderschap, zowel binnen de muziek als de sport. Als leercoach, expert en beoordelaar bij de KNSB heeft hij veel kennis en ervaring opgebouwd. Met zijn expertise is hij in staat om boeiende inzichten te verschaffen over multidisciplinair sporten. 

Ook het inschrijven voor deze lezing gaat via de Ledensite. Je vindt de lezing onder “Inschrijven bijscholing”. 

Datum
Zaterdag 13 april 2024

Locatie
ASV De Poelster
Doorweg 21
1182 JL Amstelveen

 

Graag tot ziens op 13 april in Amstelveen!

Delen

Meer

Bochten ontleden op Sportpark Sloten

Op zaterdag 4 mei organiseerden we in samenwerking de KNWU de praktijkbijscholing “Vallen en bochten op de fiets”. Vroeg in de morgen verzamelden de deelnemers

Voor leden

In onze speciale ledensite vind je o.a. de Kennisbank
en kun je je aanmelden voor bijscholingen.

Lid worden

Wil je lid worden van de NSTV?
Vul dan direct het online inschrijfformulier in.