Dubbele bijscholing Jac Orie: Voeding én bochttechniek – 24 augustus

Zaterdag 24 augustus organiseren we weer een speciale lezing van Jac Orie, trainer/coach van Schaatsteam Jumbo! Dit keer draait alles om voeding én de bochtentechniek.

In het eerste deel van deze lezing neemt Jac je mee in de wereld van voeding. Wat moet je eten voor, tijdens en na trainingen en wedstrijden om optimaal te kunnen presteren? Jac deelt zijn inzichten en zal praktische tips en adviezen geven die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse routine van een sporter. Leer hoe je je energieniveaus op peil houdt, spierherstel bevordert én je algehele conditie verbetert met de juiste voedingsstrategieën.

In het tweede deel zal Jac zich richten op de bochtentechniek, een essentieel onderdeel van het schaatsen dat erg is veranderd sinds de introductie van de klapschaats. Jac bespreekt de technische verschillen tussen de bochtentechniek van vroeger en nu, en hoe je je techniek kunt aanpassen aan de nieuwste ontwikkelingen.

Mis deze unieke kans niet om te leren van een van de beste in het vak. Schrijf je snel in!

Datum en tijdstip
Zaterdag 24 augustus 2024
10.00-13.00 uur

Programma
09.30u Inloop met koffie/thee
10.00u – 11.00u Voeding
11.15u – 12.45u Bochtentechniek
12.45u – 13.00u Ruimte voor vragen

Locatie
De Uithof
Jaap Edenweg 10
Den Haag

Voor wie
Trainers vanaf ST1 

Kosten
Leden: gratis 
Niet-leden (indien de bijscholing een week van tevoren niet vol is): 20 euro (aanmelden via mail)

Licentiepunten
Na het volgen van deze bijscholing ontvang je 3 punten voor je technisch-kader licentie. 

Aanmelden
Aanmelden doe je via de Ledenpagina

 

Delen

Meer

Blessurevrij sporten met Chantal Jansen

Op maandagavond 9 december vond de workshop “Blessurevrij trainen” plaats. Chantal Jansen, die eerder een theoretische webinar gaf voor de NSTV, nam de deelnemers praktisch

Voor leden

In onze speciale ledensite vind je o.a. de Kennisbank
en kun je je aanmelden voor bijscholingen.

Lid worden

Wil je lid worden van de NSTV?
Vul dan direct het online inschrijfformulier in.